Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی این شرکت، در نشست خبری که با حضور اصحاب رسانه و به صورت آنلاین برگزار شد، تیم لطیف، رئیس هیئت مدیره بیمیتو، با بیان اینکه خدمات صنعت بیمه در بسیاری از کشورها به صورت آنلاین ارائه می‌شود، گفت: در کشور ما ۵ درصد بازار بیمه هم اکنون آنلاین است اما در کشوری مانند انگلیس ۵۰درصد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  البته شیوع بیماری کووید ۱۹ نیز به تجارت بیمه کمک کرده و حتی در کشور ما نیز بیمه مرکزی برای بیمه نامه شخص ثالث، کاغذ بیمه را نمی‌خواهد

در ادامه نشست ارس اناری، عضو هیئت مدیره بیمیتو، گفت: این خدمات نزدیک به دو سه هفته‌ای است که به مردم ارائه شده و با وجود نارضایتی ها از خدمات بیمه خودرو در ایران، استقبال خوبی نیز از آن شده است. ۸۰ درصد پولی که در صنعت بیمه از مردم گرفته می‌شود به طور خسارت به آنها برگشت داده می‌شود. این رقم بسیار بیشتر از میانگین جهانی است و به نظر سخاوتمندانه می‌آید اما بازهم مردم از این خدمات بیمه‌ها ناراضی هستند. در واقع با اینکه در این میان مقدار زیادی هزینه توسط شرکت‌های بیمه انجام می‌شود اما رضایتی خاصی از سوی مشتریان وجود ندارد اما از این سرویس جدید به دلیل راحتی و حذف کارهای پر مشقت حضوری، استقبال خوبی شده است.

حامد ولی‌پور، مدیرعامل بیمیتو نیز گفت: در دو سه هفته‌ای که طرح اجرایی شده، موردی ندیدیم که گزارش غلط و یا نادرستی از شرح واقعه و جزئیات ارائه داده باشد. به مردم اعتماد کردیم و سعی می‌کنیم که این اعتماد را بایک صحت‌سنجی کارشناسانه به مرحله نهایی برسانیم زیرا باور داریم این خدمت در ایران جواب می‌دهد، بیمه مرکزی نیز نسبت به چند سال قبل بااین شرکتها بسیار همراه‌تر شده است:‌ «باید بگویم بیمه مرکزی بسیار با ما همراهی می‌کند و ما را در اجرایی شدن این طرح حمایت هم کرده است. رویکرد بیمه مرکزی به این ماجرا مثبت است و امیدواریم این رویکرد همچنان باقی بماند تا بتوانیم خدمات جدید را به مردم ارائه کنیم و با شرکت‌های بیمه همراهی بیشتری داشته باشیم.»

مراحل دریافت خسارت آنلاین ساده و بدون هرگونه پیچیدگی است. کاربران می توانند پس از ثبت‌نام در سایت به بخش پرداخت خسارت آنلاین بروند و باخوداظهاری نسبت به واقعه‌ای که رخ داده و سپس آپلود کردن مدارکی اعم از مدارک بیمه و گواهینامه و کروکی و... خواستار محاسبه و پرداخت آنلاین خسارت شوند؛ فرایندی که در عرض چند دقیقه انجام می‌شود و به گفته مدیران عامل بیمیتو و از یک، نهایتا ۲۴ ساعت طول می‌کشد تا به آن پاسخ داده شود.

 ۴۵٢٢٣٢٢٣

کد خبر 1491419

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بیمه شرکت های بیمه خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۷۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد

رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد او تلویحا از وعده‌های شیرین و بجا مانده از گذشته هم گلایه کرده است. 

رئیس اتاق اصناف کشاورزی زرندخطاب به قاسمی قائم مقام وزیر کشاورزی گفت: امروز در خانه‌ی تاریخی ارجمندِخیراباد مشکلات و پیشنهاداتِ کشاورزان را در ۱۰ بند نوشته است. ۱_ سرمای بی سابقه طی سه نوبت در فروردین ماه سال ۱۴۰۱ بیش از ۳ هزار میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی خصوصا پسته این محصول استراتژیک وارد نموده است؛ که این امر زندگی ۱۷ هزار نفر بهره‌بردار بخش کشاورزی که افرادی آبرومند و اکثرا جزء خیرین شهرستان بوده اند را تحت تاثیر قرار داده است.

بعد از بازدید کارشناسان، مدیریت جهاد استان در مصاحبه‌ای تلویزیونی اعلام نمود تصویب شده مبلغ ۵۰ میلیون تومان تسهیلات با بهره ۴ درصد برای هر هکتار باغ پسته پرداخت و وام‌های کشاورزی در تمام بانک امهال می‌شودمتاسفانه  تسهیلاتی به کشاورزان پرداخت نشد و  وامی امهال نشد.

وی افزود: متاسفانه در فروردین ماه ۱۴۰۲ نیز مجدداً سرمای زدگی طی دو نوبت ۴ هزار میلیارد تومان خسارت وارد نمود و با توجه به این که بزرگترین چالش خسارت بخش کشاورزی و تسهیلات آن بود متاسفانه گره‌ای از کار کشاورزان باز نشد. 

پوررنجبرتصریح کرد: در حال حاضر هم بانک‌ها اقدام به برگه نمودن چک‌های کشاورزان و مسدود نمودن حساب آنها را کرده اند.

وی بیان داشت: ضمناً مصوبه شده بود بانک‌ها نسبت به اجرای بند دال تبصره ۱۶ قانون بودجه ۱۴۰۲ و بند ض تبصره ۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ اقدام نمایند که متاسفانه اقدام نکردند.

وی افزود: در بحث ترویج و آموزش کشاورزان همایش توجیهی داشتیم؛ واقعا مفید بود با توجه به عدم بودجه در صورت امکان بودجه‌ای اختصاص یابد تا کلاس‌ها و همایش‌های توجیهی بیشتر برگزار شود تا کشاورزان با روش‌های نوین آشنا شوند
و با توجه به اینکه استفاده از بعضی سموم مثل استامینی پراید ممنوع شده است سمی به عنوان جایگزین اعلام شود.

وی بیان کرد: هنگام جابجایی چاه‌های کشاورزی پروانه‌های را ۲۵ درصد تعدیل می‌کنند.

وی گفت:چاه موتوری که برای ۲۰ لیتر در ثانیه ۶۰ هکتار زیر کشت داشته با تعدیل مقدار زیادی از سطح زیر کشت بلاتکلیف می‌ماند و این خسارت غیر قابل جبران هست.

رئیس اتاق اصناف زرندبیان داشت:اخیراً رئیس شرکت توزیع برق شمال استان طی نامه ۱۴۰۳/۰۱/۲۶ و شماره ۱۰/۰۳/۹۰۷ موظف به خاموشی چاه موتور‌های کشاورزی از اول خرداد تا اول شهریورماه روزانه به مدت ۵ ساعت از ساعت ۱۱ الی۱۸ نموده است .

اولاً: با توجه به اینکه دو سال پسته نداشته آیم امسال هم اگر قرار باشد در فصل تابستان که نیاز آبی درختان بشتر هست موتور خاموش شود قطعا باعث کاهش محصول می‌شود .

وثانیاً: خاموشی متناوب چاه موتور باعث خسارت به چاه و پمپ می‌شود و در سال قبل تعداد زیادی از پلمپ‌ها سوخت و هزینه‌های زیادی را به کشاورزی وارد شد.

وی پیشنهادکرد:در استان خراسان جنوبی بیش از ۱۰۰۰ موتور پمپ به وسیله سلول‌های خورشیدی تولید برق می‌کنندو اگر تسهیلات در اختیار گذاشته شود از این روش استفاده کنند.

وی افزود:با توجه به اینکه در طول سال جاری چند نوبت به پیشنهاد مدیریت برق چاه موتور‌ها خاموش شده، پیشنهاد داده بودیم حداقل هزینه مازاد الگوی مصرف از مالکین دریافت نشود ، ولی متاسفانه هزینه مازاد الگوی مصرف را نیز دریافت می‌کنند.


پوررنجبراظهارکرد: صندوق بیمه محصولات کشاورزی هنوز غرامت ناشی از سرمازدگی را به تعدادی از کشاورزان پرداخت نکرده است، لذا باید هر چه سریعتر خسارت باغ‌های بیمه شده را پرداخت کنند تا کشاورزان در سال‌های آینده هم به موقع باغات خود را بیمه کنند و فرهنگ بیمه از بین نرود.

وی گفت:ضمناً عدم توازن و برابری حق بیمه و حداکثر تعهد صندوق با ارزش محصول و پوشش‌های بیمه‌ای محصولات مختلف باغی زراعی و دامی باعث نارضایتی کشاورزان و دامداران شده است لذا این حداقل پوشش بیمه‌ای جوابگوی زیان وارده نیست.

وی گفت: لازم است شرکت‌های دانش بنیان جهت مقابله با سرمازدگی و کاهش خسارات احتمالی ناشی از سرمازدگی راهکار‌های عملی مناسب را به کشاورزان پیشنهاد نمایند.

وی بیان داشت: با توجه به بند چهار برنامه ششم توسعه تمام معادن باید گردش مالی خود را به شهرستان محل فعالیت بیاورند، این امر باعث افزایش نقدینگی در بانک‌ها باعث خدمات بیشتر به مردم شریف زرندمی‌شود و در بند پنجم برنامه ششم توسعه آمده است که کلیه صنایع باید یک درصد از فروش خود را به حساب خزانه‌داری کل بریزند بعد در جا‌هایی که صنایع در شهرستان خسارت وارد نمودند هزینه شود.

وی افزود: با توجه به سرمازدگی پی در پی و هزینه‌های سرسام‌آور بخش کشاورزی شرکت آب منطقه‌ای فعلا حق النظاره را از چاه موتور‌ها دریافت نکنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • تصادفات نیازمند کروکی/ آنچه رانندگان باید بدانند
  • کاکایی، کارشناس صنعت خودرو: مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می خواهند خودروی برقی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیونی وارد کنند؟
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • مقایسه پوشش‌های بیمه شخص ثالث در شرکت‌های مختلف در سال ۱۴۰۳
  • ساعت پخش زنده بازی هوادار و صنعت نفت آبادان‌ + پخش آنلاین
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • راه اندازی مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی و پژوهشی در استان ها
  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد