Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت استارت آپی بیمیتو-ازکی، اظهارکرد: درحال حاضر ارایه تخفیفات درفضای استارت آپی در صنعت بیمه بسیار کنترل شده و بیمه مرکزی هم روی این موضوع بسیار حساس است. حامد، ولی پوری درپنجمین جلسه از وبینار‌های تحول دیجیتال با محوریت تحول دیجیتال با حضور بازیگران کلیدی صنعت بیمه، افزود: بیمه مرکزی درشبکه آفلاین فروش بیمه، کمتر امکان رویت و رصد تخفیفات را دارد و از نهاد ناظر درخواست می‌شود که به این موضوع رسیدگی کند تا زمین بازی بین طرفین برابر باقی بماند، زیرا استارت آپ‌ها به صورت کنشی وارد فضای تخفیف نشده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل شرکت استارت آپی بیمیتو-ازکی، تصریح کرد: وقتی در مورد اقتصاد مقیاس پذیر صحبت می‌شود باید با قوانین حاکم برآن، همگام شد که این امر مستلزم نگاه به منافع مشتری است که چه اتفاقی رخ دهد تا نفع مشتری بیشتر در نظرگرفته شود و اگر می‌توان ساختاری درست کرد که نفع بیشتری به مشتری برسد، همه باید پیرو آن اتفاق جلو بروند.

ولی پوری، خاطرنشان کرد که استارت آپ‌ها در راستای نوآوری، مقایسه قیمت را برداشته‌اند و خوشحال هم می‌شوند که نمایندگان با سابقه و خوشفکر استارت آپ‌های بعدی، همانند بیمه اتومبیل کیلومتری را که بازار بسیار بزرگ و جذابی دارد را راه اندازی کنند، زیرا بار آموزش خرید آنلاین بیمه نامه به دوش استارت آپ‌های فعلی است و از کمک مجموعه‌های دیگر در این زمینه استقبال می‌کنند.

مدیرعامل شرکت استارت آپی بیمیتو-ازکی، مدعی شد که استارت آپ‌ها در چند سال گذشته بیشتر ازکل صنعت بیمه، کلمه بیمه را به گوش مردم رسانده‌اند، افزود: با نیم نگاهی به دنیا، میتوان متوجه شد که ما خیلی از اینشورتک دنیا فاصله نداریم.

ولی پوری، گفت: پلتفرم‌های بیمه‌ای در ایران که توسعه یافته هستند این قابلیت را دارند که در زمینه صنعت بیمه در تمام کشور‌های منطقه فعال شوند و بسیاری ازکشور‌ها درخواست مذاکره با ما را دارند، زیرا فضای توسعه تکنولوژی در ایران با قیمت بهتر قابل انجام است.

وی، اذعان داشت که بیمه مرکزی از ابتدای اجرای استارت آپ‌ها برروی فعالیت آن‌ها نظارت داشت و وقتی اتفاق بزرگی در حال به وجود آمدن است رگولاتورمجبوراست که دست به عصا رفتار کند و در زمان‌های مختلف، واکنش مناسب نشان دهد.

مدیرعامل شرکت استارت آپی بیمیتو-ازکی، با بیان اینکه تخفیف نه خوب و نه بد است، افزود: باید سنجیده شود که درنهایت چه ارزشی می‌تواند برای مشتریان خلق کند، اگر مشخص شد که می‌تواند ارزشی برای مشتری خلق کند همه باید از آن حمایت کنند.

ولی پوری، گفت: استارت آپ ها، امروز هزینه توسعه بازار را پرداخت می‌کند و حدود ۹۰ درصد از تبلیغات مجموعه بیمیتو-ازکی به برندینگ صنعت بیمه اختصاص داده شده است تا با اینکار، توسعه بازارانجام شود.

ولی پوری، ادامه داد:استارت آپ‌ها برگ جدیدی از صنعت بیمه هستند که همه باید به آن‌ها توجه کنند و اگر اکو سیستم بیمه‌ای کشورتوسعه یافت، نفع آن به کل کشور می‌رسد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه وبینار های تحول دیجیتال صنعت بیمه فروش بیمه بیمه مرکزی استارت آپ ها صنعت بیمه ولی پوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۷۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی فلاح دوشنبه شب در گفت وگو با خبرنگاران افزود: در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴، از دو پلتفرم زنجیره ارزش گردشگری و مرکبات مازندران رونمایی شد.

وی با اشاره به اینکه در نمایشگاه توانمندی های صادراتی استان در حوزه فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال نگاه بر این است در توسعه زیرساخت ها توسعه پلتفروم ها و افزایش ضریب نفوذ ارکان پلتفرم ها در بخش های مختلف جهش گونه باشد، گفت: ظرفیت های بالقوه ای که در توسعه زیرساخت ها با سیاست های کلان توسعه یافته، دسترسی به پهن باندها را سبب شده است.

وی با اشاره به اینکه با شناسایی و توسعه زنجیره ارزش ها در مازندران به دنبال آن هستیم که فعالان اقتصادی در حلقه های زنجیره ارزش و نقش آنها در اقتصاد دیجیتال پررنگ شود، افزود: در این نمایشگاه از دو پلتفورم در حوزه گردشگری و مرکبات رونمایی شد.

فلاح ادامه داد: پلتفرم «هفت گالری» برای حوزه صنایع دستی و ارکان تامین کننده صنایع دستی و معرفی محصولات رونمایی شده و پلتفرم «ایران تراول» در حوزه طراحی سفر بود که با همکاری اداره کل فناوری تامین مالی شده است.

این مسئول یادآور شد: این پلتفرم ها با تمرکز بر زنجیره ارزش نقش خود را در ضریب نفوذ دیجیتال و افزایش دسترسی ها به منظور افزایش سهم اقتصاد دیجیتال در زنجیره ارزش طراحی، تولید و رونمایی شده است.

کد خبر 6092673

دیگر خبرها

  • ضرورت توسعه صنعت گوهرسنگ در ایران
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • قربانعلی‌پور نظاره‌گر بازی سرنوشت‌ساز لیگ (عکس)
  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • پانی پوری ؛ غذای سنتی خیابانی در هند با رعایت کامل بهداشت! (فیلم)
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران
  • استارت حسن یزدانی برای ثبت رکورد 2 رقمی در تاریخ ورزش ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران